Wie zijn wij?

Ons concept

Korte introductie

Welkom op onze website. Wie zijn wij? Wij zijn 5 studenten van hogeschool Windesheim te Zwolle. We doen allemaal een andere opleiding maar zijn samengebracht tijdens onze minor zelfstandig ondernemen. Hier hebben wij er voor gekozen om een bedrijf te beginnen dat zich richt op het goedkoper maken van de studielasten voor studenten.

Huren

Bijna elke student kent het wel: Je koopt netjes alle studieboeken die je voor dat jaar/ semester/ die periode nodig hebt, maar wanneer het vak voorbij is blijven de boeken op de plank liggen. Deze boeken hebben je een hoop geld gekost terwijl je ze maar voor een kleine periode gebruikt en je er niet meer het bedrag voor terug krijgt wat je er voor betaald hebt terwijl de boeken nog zo goed als nieuw zijn. Hoe mooi zou het dan zijn om voor precies die periode dat je studieboeken nodig hebt je de boeken zou kunnen huren voor een stuk minder geld!  Voor jou verandert er niks, alleen nu betaal je niet voor een nieuw boek maar slechts voor de periode dat je het nodig hebt en dat scheelt dus een aardig bedrag!

Een ander voordeel dat er bij komt kijken is dat je ook direct weer van de boeken af bent, dat scheelt jou zoeken naar kopers en dat scheelt jou ook ruimte thuis. Daarnaast is dit ook een duurzame manier om studieboeken te laten circuleren. 1 boek wordt op deze manier in totaal door meer mensen gebruikt en dat in dezelfde levensduur!

 

2e hands boeken kopen

Heb je liever de boeken wel in eigen bezit om er later nog eens gebruik van te willen maken? Dan kan je ook 2e hands boeken kopen van andere studenten die deze boeken niet meer nodig hebben. Zo help je andere studenten hun boeken te verkopen en kan je wellicht een goede deal sluiten!

 

Boeken verkopen

Een andere mogelijkheid is om jouw studieboeken te verkopen aan andere studenten. Plaats simpelweg jouw boek op de website en verkoop de boeken aan geïnteresseerde studenten.

 

Ruben Aaftink

FOUNDER

Ik ben Ruben Aaftink en ik kom uit Holten. Ik volg de studie logistics management op het Windesheim.

Fabian Beukhof

FOUNDER

Ik ben Fabian Beukhof en ik kom uit Arnhem. Ik volg de studie commerciële Economie op het Windesheim.

Joost Beverdam

FOUNDER

Ik ben Joost Beverdam en ik kom uit Zwolle. Ik volg de studie bedrijfskunde aan het Windesheim.

Maud Bos

FOUNDER

Ik ben Maud Bos en kom uit Harderwijk. Ik volg de studie sportkunde op het Windesheim.

Linde Koldewijn

FOUNDER

Ik ben Linde Koldewijn en kom uit het dorpje Ens. Ik ben 3e jaars student communicatie aan het Windesheim