Spelregels

Belangrijke spelregels van BookChain

Voor verkopers

  • Je verkoop je studieboeken aan andere studenten, er wordt verwacht dat je de studieboek op tijd levert. Om te garanderen dat de studieboeken geleverd worden houden wij het geld vast totdat de koper bevestigd dat hij/zij de studieboeken binnen heeft. Mocht de koper niet reageren binnen veertien dagen maken wij het geld alsnog naar je over.

Voor kopers

  • Je koop je studieboeken bij verkopers die los staan van BookChain. Om te garanderen dat jij jouw boeken ontvangt krijgt de verkoper zijn/haar geld wanneer jij bevestigd dat je de studieboeken hebt ontvangen. Mocht je binnen veertien dagen nog niet gereageerd hebben krijgt de verkoper alsnog zijn/haar geld.

Voor huurders

  • Wanneer je een studieboek huurt wordt er van je verwacht dat je het studieboek niet beschadigd en er niet in schrijft/tekent.
  • Er wordt verwacht dat jij er voor zorgt dat het studieboek weer op tijd wordt teruggestuurd. Er kan ook gezorgd worden dat je het studieboek kan afleveren op Windesheim aan iemand van BookChain, neem hiervoor contact op met ons. Stuur je het studieboek naar ons op? Bewaar dan het verzendbewijs voor de zekerheid.